Sort by
Sort by

Pauligin Oscar –liiketoiminta siirtyy Nestlé Professionalille Pohjoismaissa ja Suomessa

Uutiset
Vevey
 NESTLÉ PROFESSIONAL: We are present in more than 90 countries - with over 10,000 employees, including a large number of skilled chefs.

Nestlé Professionalin (Horeca-sektori) tuotevalikoima vahvistuu Pohjoismaissa ja Suomessa Paulig-konserniin kuuluvan Oscar-yhtiöiden (Puljonki Oy) liemi- ja kastikeliiketoiminnan oston myötä.

Oscarin premium-tuotteet ja keittiömestariosaaminen tulevat täydentämään Nestlé Professionalin vahvoja tuotemerkkejä kuten Chef ja Maggi. Chef ja Maggi.

Kaupan odotetaan vahvistuvan vuoden 2011 loppuun mennessä.

Maailmanlaajuista kasvua

Vuonna 2011 Nestlé Professionalin kasvu maailmalla on ollut vahvaa ja tätä ovat edesauttaneet innovatiiviset tuotteet sekä juoma- ja ruokaratkaisut.

Aiemmin tänä vuonna yritys investoi 35 miljoonaa euroa Erlenbacher tehtaan laajennukseen Saksassa ja Ranskassa avattiin uusi Davigelin ruokakoulutus- ja kehityskeskus.

Nestlé Professionalin super premium baristajärjestelmä Viaggi tuotiin markkinoille ensin Ranskassa ja nyt muille Euroopan markkinoille.

Myös Nescafé Milano premium juomajärjestelmä on esitelty Euroopan lanseerauksen jälkeen myös Pohjois-Amerikassa ja osissa Aasiaa.

“Ideasta alkuun”

Oscarin liemet ja kastikkeet valmistetaan Tanskan ja Suomen tehtailla (Juuka), jossa noudatetaan kuuluisan ranskalaisen keittiömestarin ja ruokakirjailijan Auguste Escoffierin metodeja.

 CULINARY FLAVOURS: Top level chefs are increasingly interested in using manufactured "from scratch" solutions.

Tuotteet eivät sisällä mitään lisäaineita.

Yritysoston myötä Nestlé Professional kasvattaa out-of-home liiketoimintaansa Tanskassa ja Suomessa. Näissä maissa Oscar-tuotemerkki on laajalle levinnyt.

“Yritysosto vahvistaa asemaamme premium-kategorian vahvana johtajana sekä täydentää Chef ja Maggi tuotemerkkejämme,” sanoo Marc Caira, Nestlé Professionalin pääjohtaja.

“Maustamiseen tarkoitetut teollisesti valmistetut premium tuotteet on kasvava tuoteryhmä, jonka käytöstä ovat kiinnostuneet enenevässä määrin myös huippukeittiömestarit.”

“Toivotamme lämpimästi Oscar-yhtöt tervetulleeksi Nestlé Professionaliin,” hän lisää.

“Uskomme, että Nestlé Professional on täydellinen uusi “koti” liemi- ja kastikeliiketoiminnallemme,” jatkaa Paulig-konsernin toimitusjohtaja Jaana Tuominen.

“Nestlé Professionalin vahvan kokemuksen ja ruoka-ammattilaisten kanssa Oscarilla on suuremmat mahdollisuuden toteuttaa kasvustrategiaansa ja uusia strategisia alotteita.”

Nestlé Professional

Nestlé Professional ruokaliiketoiminta tarjoaa Horeca-sektorille ratkaisuja kuten Chef, Minors, Maggi, Stouffers, Nestlé Desserts, Davigel ja Erlenbacher.

Juomaliiketoiminta tarjoaa tälle teollisuudelle kuumia ja kylmiä hiilihapottomia juomaratkaisuja kuten Nescafé, Coffe-mate, Nesquik, Nestea ja Vitality.

Maailmalaajuisesti Nestlé Professional on yli 90 maassa – yli 10.000 työntekijää, mukaan lukien lukuisia ammattitaitoisia keittiömestareita.

Nestlé Professional tekee hankintoja 171 Nestlén tehtaalta ympäri maailman ja sen pääkonttori on Sveitsissä.

Linkit

Nestlé Professional
Chef
Paulig Group

Lue lisää Nestlé Professionalista Euroopassa

Nestlé Professional invests EUR 35 million in Germany
Nestlé Professional opens new Davigel centre in France
Nestlé Professional wins a duo of innovation awards

Lisätietoja:

Tim Wolfe
Communications - Nestlé Professional
Reller II, Avenue Reller 14, ch-1800 Vevey (Switzerland)
Puh.+41 (21) 924.27 56
Matkapuh. + 41 79 777 21 74
E-mail. [email protected]
Website: www.nestleprofessional.com