Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Käyttövalmiit Piltti Plusvellit – ravitsevat velliuutuudet vauvojen makuun

Uutiset
Espoo,
Maaliskuu 11, 2015

Piltti tuo maaliskuussa kauppoihin käyttövalmiit vellit. Piltti Plusvellit ovat näppäriä ja ravitsevia aterioita, jotka voi tarjota niin kylmänä kuin kuumanakin. Plusvellit on tarkoitettu kuuden kuukauden ikäisille ja sitä vanhemmille vauvoille.

 

Velli on monessa vauvaperheessä päivittäinen ateria, ja moni vannookin vellin tuovan vauvalle sikeät unet. Ravitsevat ja täyttävät Piltti Plusvellit tuovat vaihtelua ja monipuolisuutta vellihetkiin. Tuotteet myydään käytännöllisissä kahden annoksen pakkauksissa (2x200ml). Valmiiksi pakatut vellit on myös helppo ottaa mukaan.

– Piltin tuotevalikoimasta on puuttunut monien vauvaperheiden rakastamat vellit. Nyt lanseeraamme ylpeänä vellisarjan, jossa ravintoarvot ja maku ovat kohdillaan. Näppärä velliannos kulkee kätevästi matkallakin mukana, vinkkaa Piltin Brand Manager Päivi Pätsi.

Piltti Makuraadin testaama rautainen velliuutuus

Piltti Plusvellien tuotekehityksessä on kiinnitetty tarkkaa huomiota niin tuotteiden makuun kuin ravinto-arvoihin. Velleissä on täyteläinen rakenne ja lapsen suuhun maistuva, herkullinen maku ilman lisättyä sokeria. Yksi velliannos sisältää puolet raudan ja kalsiumin päivittäisestä tarpeesta.

Piltin maitopohjaisia vellejä on saatavilla kolmea lempeää makua. Piltti 8 viljan Plusvelli pitää sisällään nimensä mukaisesti runsaasti viljoja: kauraa, ruista, ohraa, vehnää, durumia, riisiä, maissia ja hirssiä. Hedelmäinen Piltti Omena-päärynä Plusvelli on tehty miedosta vehnästä ja makua tuovat hedelmämehut. Piltti Riisi-porkkana Plusvelli taas sisältää nimensä mukaisesti mm. riisiä ja makoisaa porkkanaa.

Piltti Plusvellit ovat myös tutkitusti vauvojen makuun. Piltin Makuraatilaiset testasivat markkinoilla olevat vellit, pitivät niistä kovasti ja Piltin 8 viljan Plusvelli todettiin jopa sokkotestissä velleistä maistuvimmaksi.

 

Tuotetiedot

Piltti 8 Viljan, Omena-päärynä ja Riisi-porkkana Plusvelli (2x200ml).

Tuotteet myynnissä maaliskuusta 2015 alkaen hyvin varustetuissa päivittäistavarakaupoissa. Vähittäishinta n. 1,69 €.

Lisätiedot

Brand Manager Päivi Pätsi, p. 040 548 5871 tai [email protected]

Viestintäpäällikkö Aino Pajukangas, [email protected]

 

Kuluttajatiedustelut

Suomen Nestlén kuluttajapalvelu, p. 0800 0 6161 tai [email protected]

Tuotekuvat toimituksellista käyttöä varten ladattavissa kuvapankista:
lipas.artstudio.fi/nestle

Piltti netissä

www.pilttipiiri.fi ja www.facebook.com/pilttipiiri

Article Type