Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pohjoisen Maut: Piltin uudessa ateriasarjassa poroa ja lohta

Uutiset
Turku,
Lokakuu 03, 2014

Lastenruokavalmistaja Piltti tuo lokakuussa kauppoihin uudenlaisen ateriasarjan: Pohjoisen Maut tuo lastenruokien valikoimiin suomalaisia klassikkomakuja. Sarjaan tulee kahdeksan tuotetta eri ikäryhmille, vauvoista taaperoihin.

Uuden Pohjoisen Maut -sarjassa maistuvat muun muassa lohiateriat sekä ikävaiheeseen sopivaksi tehty lihapullat puolukkasoseella viimeisteltynä. Pohjoisen Maut -tuotesarja tuo valmiisiin lastenruokiin ainutlaatuisen uutuuden, riistaisen ateriamaun Perunamuusia ja poronkäristystä. Sarjaan tulee lisäksi kaksi sokeroimatonta marjamakua: omenaa ja mustaherukkasosetta sisältävä Herukkaiset palat sekä Mustikkainen, joka sisältää aiempaa enemmän mustikoita sekä aavistuksen kirpeyttä tuovaa omenasosetta.

Skandinaavinen keittiö on ollut nosteessa jo pari vuotta. Keskiössä ovat puhtaat, selkeät maut. Tästä syystä halusimme tuoda myös Piltti-tuotteisiin kotimaisten klassikkomakujen aterioita. Kalaruoat maistuvat suomalaislapsille, mutta ruodot eivät ole toivottuja pöytävieraita. Monet vanhemmat ovatkin toivoneet lastenruokien valikoimiin erityisesti lisää maistuvia kalaruokia sekä perisuomalaista poroateriaa, kertoo Piltin Brand Manager Päivi Pätsi.

Kehitetty yhdessä Makuraadin kanssa

Uutta Pohjoisen Maut -sarjaa on kehitetty yhteistyössä Piltin Makuraadin kanssa. Makuraati on noin 4 000 vapaaehtoisesta suomalaisperheestä koostuva kuluttajapaneeli, joka osallistuu Piltin tuotekehitystyöhön maistelemalla uutuuksia ja antamalla niistä palautetta. Lastenruoan pitää olla ravitsevaa ja terveellistä, mutta myös maistuvaa. Siksi Piltin tuotekehitystiimi Turun lastenruokatehtaalla miettii aterioiden ravitsemukselliset asiat kuntoon, makuasioissa apua saadaan pieniltä makuraatilaisilta.

Pohjoiset Maut -sarjan tuotteet maistuivat pienille maistelijoille hyvin. Erityiskiitosta saivat Mustikkaisen raikkaus sekä poronkäristyksen täyteläinen maku.

Myös pakkausilmettä mietittiin yhdessä makuraatilaisten kanssa. Voittajaksi eri vaihtoehdoista valittiin sinivalkoinen ilme: sini-valkoruutuinen kansi erottuu kaupan hyllyssä muista, punaruutuisista Piltti-tuotteista helposti.

Huolella tehtyä lastenruokaa

Kuten kaikkea teollisesti valmistettua lastenruokaa, Piltti Pohjoisen Maut-sarjan raaka-aineita koskevat tiukat laatuvaatimukset. Vain murto-osa vapailla markkinoilla olevista raaka-aineista on laadultaan tarpeeksi hyvää Piltti-purkkiin. Piltti-lastenruoat tehdään suomalaisista raaka-aineista niin pitkälle kuin se on mahdollista. Piltti Pohjoiset Maut -tuotteet valmistetaan Turussa.

Piltin sopimustilaviljelijät sitoutuvat tiukkoihin tuotantonormeihin. Lannoitteiden käyttö on rajattu alhaisen nitraattipitoisuuden ja riittävän aikaisen sadonkorjuun varmistamiseksi. Rikkakasvi-, kasvitauti- ja hyönteistorjunta-aineita saa käyttää vain murto-osan normaaliviljelyyn verrattuna.

Tuotetiedot

Poro- ja lihatuotteet
Piltti Pohjoisen Maut Perunamuusia ja poronkäristystä,5 kk, 125 g, suositushinta 1,29 €
Piltti Pohjoisen Maut Perunamuusia ja poronkäristystä, 1–3v, 200 g, suositushinta 1,89 €
Piltti Pohjoisen Maut Perunamuusia, lihapullia ja puolukkaa, 8 kk, 200 g, suositushinta 1,29 €

Kalatuotteet
Piltti Pohjoisen Maut Pikkukalastajan herkku, 5 kk, 125 g, suositushinta 0,99 €
Piltti Pohjoisen Maut Perunamuusia ja lohta, 8 kk, 200 g, suositushinta 1,29 €
Piltti Pohjoisen Maut Kalastajan pata, 1–3 v, 200 g, suositushinta 1,49 €

Marjatuotteet
Piltti Pohjoisen Maut Mustikkainen, 5 kk, 125 g, suositushinta 0,99 €
Piltti Pohjoisen Maut Herukkaiset palat, 8 kk, 200 g, suositushinta 1,29 €

Tuotteet myynnissä lokakuusta 2014 alkaen hyvinvarustetuissa päivittäistavarakaupoissa.

Lisätiedot
Brand Manager Päivi Pätsi, p. 040 548 5871 tai [email protected]
Viestintäpäällikkö Aino Pajukangas, p. 050 348 5620 tai [email protected]

Kuluttajatiedustelut
Suomen Nestlén kuluttajapalvelu, p. 0800 0 6161 tai [email protected]

Piltti netissä
www.pilttipiiri.fi
ja www.facebook.com/pilttipiiri

Article Type