Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Raikasta maitoa vai täyteläistä kermaa? Syksyn jäätelöuutuuksissa maistuvat molemmat!

Uutiset
Turenki,
Elokuu 22, 2014

Jäätelökesän kääntyessä syksyyn herkuttelu jatkuu puistojen sijaan kotisohvalla ja kahvipöydässä. Arkiherkutteluun soveltuva kevyempi maitojäätelö maistuu koko perheelle välipalana tai aterian päättävänä jälkiruokana. Kermajäätelön ystävien syksy taas on selkeiden ja täyteläisten klassikkomakujen aikaa.

Maitokahvia nyt myös pakkasesta

Pingviini Maitojäätelö -sarjan syksyn uusi tulokas Maitokahvi, houkuttelee erityisesti aikuisia kevyemmän maitojäätelön ystäviä. Kahvikansan ykkösarkiherkku on pakattu yhden litran kotipakkaukseen ja siinä yhdistyvät vaniljamaitojäätelö sekä pehmeä kahvinmakuinen maitojäätelö.

Maitojäätelövalikoima kasvaa myös uudella minituuttimaulla. Pingviini Mangomaito -minituuttimonipakkauksessa on kuusi suloista mangonmakuista maitojäätelötuuttia, jotka raikastavat arkiaterian. Jokaisessa tuutissa on mangonmakuista maitojäätelöä, suklaanmakuisia rakeita ja vohvelia. Pienen kokonsa vuoksi ne sopivat hyvin myös perheen pienimpien herkuksi.

Pingviini maitojäätelössä rasvan määrää on vähennetty vähintään 30 % vastaavaan kermajäätelöön verrattuna. Tuote sisältää 4,2 % rasvaa. Kaikilla Pingviini Maitojäätelöillä on Sydänmerkki, sillä ne ovat tuoteryhmässään rasvan kannalta parempi valinta.

Irtojäätelöiden ikisuosikki tekee paluun kotipakkauksiin

Syksyllä kotipakkauksiin paluun tekee myös suosittu Pingviini Rommi-Rusina. Irtojäätelömakujen kermainen kestosuosikki löytyy pakastealtaista jatkossa yhden litran pakkauksesta. Klassikkoresepti, vaniljakermajäätelöä ja rommirusinoita, ilahduttaa niin syksyn sadeiltoina kuin vaikkapa joulupöydän jälkiruokana.

Monen toivoma minttusuklaamaku Aino-jäätelösarjaan

Aino-jäätelöiden ystävien toiveisiin vastataan tänä syksynä, kun muun muassa Ainon Facebook-sivuilla järjestetyssä äänestyksessä kärkisijoille noussut minttusuklaamaku saapuu pakastealtaisiin. Aino Ihastuttava Minttusuklaa on mintunmakuisen kermajäätelön, suklaakermajäätelön ja minttusuklaanmakuisen kastikkeen iki-ihana liitto, jonka pehmeän täyteläinen makumaailma puhuttelee suomalaista jäätelönystävää. 900 ml pakkaukseen pakatussa jäätelössä on Aino-jäätelölle tuttuun tapaan luonnon maut ja värit.

Aino 480 ml -jäätelösarja uudistuu täysin

Ainon pienten herkuttelupakkausten sarja uudistuu syksyllä kokonaan. Uudet 480 ml pahvipakkaukset keskittyvät rohkeasti yhteen makuun ja tarjoavat kuluttajille uudenlaisen laktoosittoman premium-herkuttelujäätelön.

Uuden selkeän ja puhtaan makumaailman taustalla oli kuluttajien toive: jäätelöaltaista puuttui herkuttelumakuja, joissa monen sortin raaka-aineiden sijaan maistuisi yksi tuttu ja aito maku.

Aino Mustikka on ylistys Pohjolan supermarjalle, mustikalle. Siinä yhdistyvät laktoositon pehmeä mustikkakermajäätelö ja mustikkakastike. Klassikkomaku Aino Vanilja on Suomen ensimmäinen laktoositon aidolla vaniljalla maustettu premium-vaniljajäätelö, jota kelpaa huoletta tarjota vieraillekin vaikka omenapiirakan kyljessä. Aino Suklaa taas hivelee suklaafanin makunystyröitä laktoosittoman suklaakermajäätelön ja laktoosittoman suklaanmakuisen kastikkeen liitolla.

Uusien Aino 480ml -jäätelöiden koostumus on pehmeän lusikoitava ja maut ja värit ovat tuttuun tapaan luontaisia.

Mövenpick vie mielen Tyynenmeren makuihin

Mövenpick tuo jäätelösyksyyn kaksi uniikkia Limited Edition -jäätelömakua. Ne ovat hakeneet inspiraationsa tänä vuonna Tyynenmeren aalloilta, Oseanian mauista ja tunnelmasta.

Venäläisen ballerinan Anna Pavlovan mukaan nimetty Australiassa ja Uudessa-Seelannissa suosittu marenkiherkku Pavlova on Mövenpick Meringue & Berries Pavlova jäätelön innoittaja. Jäätelössä yhdistyvät täyteläinen kermajäätelö, marengin palaset ja makean marjainen boysenmarjakastike. Mövenpick Vanilla & Macadamia -uutuudessa pääroolin taas saa macadamia eli australianpähkinä, herkullisen rasvainen, ja maultaan miedon kermainen pähkinä. Sitä ryhdittävät jäätelössä vaniljakermajäätelö ja kinuskiraidat. Tuotteet on pakattu 900 ml pakkauksiin ja ne valmistetaan 100 % luonnollisista raaka-aineista.

Saatavuus: Uutuusjäätelöt löytyvät pakastealtaista lokakuusta 2014 alkaen. Mövenpick Limited Edition -tuotteet ovat myynnissä Stockmanneilla ja K-ryhmän kaupoissa ja saatavissa vain rajoitetun ajan.

Lisätietoja:
Viestintäpäällikkö Aino Pajukangas, Suomen Nestlé
[email protected] tai p. 050 348 5620

Markkinointipäällikkö Minna Brunberg, Suomen Nestlé
[email protected] tai p. 0400 777 396

Article Type