Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ruotsalaisten tumma suosikkikahvi saapuu Suomeen

Uutiset
Espoo,
Lokakuu 01, 2013
Laatu ja hyvä maku ovat välttämättömiä tekijöitä nautinnolliselle aamukahvihetkelle. NESCAFÉ Dolce Gusto tuo nyt markkinoille ruotsalaisista kahvipöydistä tutun klassikon Zoegas Skånerostin, joka on kuuluisa syvästä ja tummasta maustaan.

Suomalaiset ovat tunnetusti kahvikansaa, oli sitten kyseessä perinteinen vaaleapaahtoinen suodatinkahvi tai vaikkapa trendikäs caffe latte. NESCAFÉ Dolce Guston uutuusmakuun Zoegas Skånerostiin on käytetty vain korkealaatuisimpia kahvipapuja, ja sen syvän tumma maku on oiva lisä suomalaisiin kahvihetkiin.

"Suomalaisten kahvinjuojien mieltymykset ovat siirtymässä kohti tummempia ja voimakkaampia makuja. Toinen havaitsemamme trendi on se, että yhä useampi suomalainen kiinnittää tarkemmin huomiota juomansa kahvin laatuun” sanoo Kim-André Nordby, Business Unit Manager, NESCAFÉ Dolce Gusto.

"Nämä trendit ovat syy sille, että päätimme lanseerata Zoegas Skånerostin Suomessa. Ruotsalaisklassikko on paahdettu korkealaatuisista Arabica-pavuista, ja sen maussa on miellyttäviä hedelmäisiä aromeja ja häivähdys tummia marjoja.”

"Olemme varmoja, että Zoegas Skånerost istuu loistavasti suomalaiseen makuun, vaikka sen aromimaailma onkin hieman tummempi kuin perinteisessä suomalaisessa paahdossa”, Nordby sanoo.

Zoegas Skånerost on saatavilla kaupoissa ja NESCAFE Dolce Guston omassa nettikaupassa hintaan 5,90 euroa.

www.dolce-gusto.fi

 ---

Lisätietoa:

Simone Elkjær Holm
Nordic Brand Manager for NESCAFÉ Dolce Gusto
T: +45 3546 0339
M: +45 2321 2566
E: [email protected]  

Kuvat ja testituotteet:
Emilia Mustonen
MSLGROUP
M: +358 0 40 732 6282
E: [email protected]

Article Type