Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Syksyn uutuusjäätelöiden viiden suora: Pingviini, Aino, Eskimo, Pätkis ja Omar!

Uutiset
Espoo
,
Aug 26, 2015

Suomen Nestlén jäätelöuutuudet kuuntelevat syksyllä kuluttajaa, kun laktoosittomien tuotteiden määrä pakastealtaissa kasvaa. 80-vuotissynttäreitään juhliva Pingviini tuo kauppoihin uuden lastenjuhlien takuuhitin: laktoosittoman Pingviini Synttäritrion. Aino esittelee kaksi laktoositonta makua ja koko Eskimo-tuoteperhe muuttuu laktoosittomaksi.

Uutuuksien myötä jo yli neljännes Suomen Nestlén jäätelöistä on täysin laktoosittomia. Tämä ilahduttaa erityisesti laktoosi-intolerantikkoja perheineen, joita on Suomessa jo noin 17 prosenttia väestöstä.

Pingviinille uusi laktoositon Synttäritrio-maku

Lasten suosikki, mansikka-, vanilja- ja suklaakermajäätelöä yhdistävä värikäs Pingviini Herkkutrio on ollut jäätelövalikoiman litran kotipakkausten peruskivi jo vuosia. Tänä vuonna se saa kaverikseen täysin laktoosittoman, Pingviini Synttäritrio -kermajäätelön, jossa omina makuraitoinaan kiemurtelevat täyteläiset mansikka-, banaani- ja päärynäkermajäätelö. Uutuusjäätelön maut ja värit tulevat luonnosta.

Aino-jäätelöperhe kasvaa laktoosittomilla tuotteilla ja uusilla mauilla – mukana Mansikka 480 ml (laktoositon), Karpalo & Kinuski 900 ml (laktoositon) ja Suolainen kinuski 900 ml

Myös Aino vastaa kuluttajien pyyntöön saada markkinoille lisää laktoosittomia jäätelöitä. Aino Mansikka (480 ml) sisältää mansikkakermajäätelöä ja mansikkakastiketta ja se täydentää Ainon pahvipakkauksiin pakattua yhden maun premium-jäätelösarjaa. Lisäksi klassikkojäätelö Aino Karpalo & Kinuski (900 ml) muuttuu laktoosittomaksi.

Aino Suolainen kinuski on uutuus, jossa kohtaavat vaniljakermajäätelö, karamellikermajäätelö, toffeepalat ja suolainen kinuskikastike. Tämä 900 ml:n rasiaan pakattu herkku löytyy kaupoista elokuusta lähtien.

Eskimoista laktoosittomia!

Perinteikäs Eskimo-jäätelöpuikkosarja muuttuu syksyllä kokonaan laktoosittomaksi ja samalla valmistuksessa käytetyt väri- ja makuaromit vaihtuvat luonnollisiksi. Eskimot ovat jäätelöaltaan ikonisimpia tuotteita: moni on syönyt ensi jäätelönään juuri Eskimon, ne päättävät lukuisat lastenateriat ravintoloissa, maistuvat pikku herkkuna ikään katsomatta ja toimivat vaikkapa vierasvarana. Laktoosittomuuden myötä suosikkiherkku onkin entistäkin monikäyttöisempi.

Fazerin Pätkis-suklaa vihdoin jäätelönä!

Monen karkinystävän toiveet on kuultu Turengin jäätelötehtaalla ja Fazerin rakastettu minttusuklaapatukka Pätkis sekä Omar-kermatoffee saavat vihdoin jäätelömuodon.

Pätkis-kermajäätelössä tutun makeisen matkaan vie mintunmakuinen suklaakermajäätelö ja minttusuklaanmakuinen kastike. Jäätelön juju onkin kastikkeessa, joka tuo suklaista tuntumaa uudella tavalla lastuina jäätelömassan seassa. Omar-kermajäätelössä yhdistyvät karamellikermajäätelö, kinuskikastike ja toffeepalat. Kumpikin suoraan purkista lusikoitava uutuus on pakattu 480 ml:n pahvipakkaukseen. Suomen Nestlé on tuottanut Fazerin rakastettujen makeisten jäätelömaut yhteistyössä Fazerin kanssa jo usean vuoden ajan.

Lisätietoja:
Viestintäpäällikkö Aino Pajukangas, Suomen Nestlé, [email protected]
Markkinointijohtaja Anita Storgård, Suomen Nestlé, [email protected] tai p. 040 507 5715

Article Type