Sort by
Sort by

Syksyn uutuusmaku Pingviini Toffee-Kinuski täydentää laktoosittomien jäätelöiden valikoimaa

Uutiset

Valiojäätelö mullisti monen laktoosi-intolerantikon elämän vuonna 2006 tuomalla markkinoille ensimmäisen laktoosittoman kermajäätelön, Vanilja-kotipakkauksen. Laktoositon jäätelö on suomalainen erikoisuus ja pitkän tuotekehitystyön tulos. Laktoosittomien jäätelöiden osuus koko jäätelömarkkinasta Suomessa on jopa 10 prosenttia.

Tämän syksyn laktoositon Pingviini-uutuus on Pingviini Toffee-Kinuski 1 litran kotipakkauksessa. Jäätelössä maistuvat täyteläinen toffeekermajäätelö ja kinuskikastike. Muiden Pingviini-jäätelöiden tapaan myös Toffee-Kinuski valmistetaan Turengin tehtaalla ja tuotteella on Avainlippu-tunnus.

"Laktoosittomuutensa ja herkullisen makunsa ansiosta Pingviini Toffee-Kinuski kotipakkaus sopii erityisen hyvin juhlatarjottavaksi sellaisenaan tai osana jälkiruoka-annosta. Se maistuu kaiken ikäisille, ja siitä loihtii helposti vaikka hauskan jäätelökakun lastenkutsuille", vinkkaa liiketoimintajohtaja Johanna Sewón-Kievari Suomen Nestléltä.

1 litran Pingviini-kotipakkauksista löytyy jo seitsemän laktoositonta makua. Muut maut ovat Vanilja, Kuningatar, Mansikka, Vadelma, Suklaa ja Päärynä. Tänä keväänä pakastealtaisiin ilmestyivät myös ensimmäiset laktoosittomat herkuttelupuikot, Classic Tummasuklaa-Kinuski ja Oma Vadelma.

"Laktoosittomien tuotteiden kysyntä kasvaa tällä hetkellä koko ajan. Kuluttajat toivovat meiltä jatkuvasti uusia makuja, sillä laktoositon jäätelö maistuu yhtä hyvältä kuin tavallinen ja sillä voi herkutella koko perhe", Sewón-Kievari painottaa.

Liitteenä lisätietoa laktoosittomasta jäätelöstä.

Lisätietoja

Johanna Sewón-Kievari, liiketoimintajohtaja, jäätelöt, Suomen Nestlé, p. 010 395 1603 tai [email protected]

Kaikki laktoosittomat Pingviini-jäätelöt löytyvät listattuna osoitteesta: http://www.pingviini.fi/tuotteet#laktoositon