Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Syyssadon hamstraus seis! Pingviinin syysjäätelöt valtaavat suomalaisten pakastimet

Uutiset
Turenki,
Syyskuu 06, 2013

Suomalaiset syövät jäätelöä ympäri vuoden – syksyn tullen irtojäätelöt vain vaihdetaan kotipakkauksiin. Tänä vuonna Pingviini on sujauttanut monipakkauksiin sekä aivan uusia tuttavuuksia että vanhoja suosikkeja. Myös Aino-jäätelön samettinen uutuusmaku hemmottelee syyssäällä.

Minituutteja Pingviini Maitojäätelö-sarjaan

Keväällä lanseerattu Pingviini Maitojäätelö -sarja kasvaa tänä syksynä ihan uusilla Maitojäätelö-minituuteilla. Pingviini Päärynämaito -minituutit ovat aivan uudenlaisia pienempiä tuutteja, jotka sisältävät päärynänmakuista maitojäätelöä, toffeenmakuisia rakeita ja vohvelia. Pienen 65 ml:n kokonsa johdosta ne ovat näppärä tarjottava esimerkiksi arkipäivällisen päättäväksi jälkiruoaksi. Minituutit on pakattu kuuden kappaleen monipakkaukseen.

Lisäksi litran kotipakkauksiin käärittyjen maitojäätelöiden makuvalikoima saa täydennystä. Pingviini Appelsiinimaidon ja Pingviini Maitokaakaon rinnalle saapuu Pingviini Vadelmamaito, jossa toisiinsa kietoutuvat pehmeä vaniljamaitojäätelö ja raikas vadelmanmakuinen maitojäätelö.

Maitojäätelö harppasi keväällä ensilusikallisella lapsiperheiden arjen suosikiksi. Tuotteen pääraaka-aine maito on koettu kivaksi arkivaihtoehdoksi: se on saanut kiitosta sekä uudesta raaka-ainepohjastaan että raikkaasta maustaan. Pienikokoiset minituutit jatkavat nyt tätä arkiherkuttelun teemaa, Minna Brunberg Suomen Nestléltä kertoo.

Kaikille Pingviini Maitojäätelö -tuotteille on myönnetty Sydänmerkki, sillä ne ovat tuoteryhmässään rasvan kannalta parempia valintoja.

Premium-makuja pimeneviin iltoihin

Sohvan nurkassa lusikoitavaksi tai ystävän kanssa jaettavaksi herkuksi sopii uusi Aino Samettinen Nougat -kermajäätelö. Täyteläistä nougat- ja vaniljakermajäätelöä, viettelevää nougatkastiketta ja mantelikrokanttia sisältävä uutuus sulattaa yhtä lailla syksyn ystävän kuin syksyn väsyttämänkin sydämen. Kaikissa Aino-jäätelöissä käytetään luonnollisia maku- ja väriaineita.

Vaativaan suklaanhimoon auttaa Mövenpick Chocolate& Tonka Truffle. Se sisältää suklaakermajäätelöä, tonkapavulla maustettua suklaatryffelikastiketta sekä paahdettuja kaakaopavun murusia. Kaikki raaka-aineet ovat sataprosenttisesti luonnollisia.

Angry Birdsit pyrähtävät kotipakastimiin

Pingviini Jäätelökioskeilla kesästä asti jäätelöannoksissa ilahduttaneet vihaiset linnut löytyvät syksyllä myös kauppojen pakastealtaista. Angry Birds -tuuttimonipakkaussisältää kuusi vallatonta jäätelötuuttia, joissa yhdistyvät mansikanmakuinen kermajäätelö, lakritsikastike ja lakritsinmakuiset rakeet.

Geisha-tuutit monipakkaukseen, Puffettiin uusi Banaani-maku

Fazer Geisha -tuutti valloitti suomalaisten sydämet vuonna 2006. Nyt suklaaherkkua saa pienemmässä koossa kuuden minituutin monipakkauksesta. Sisältö on vanha tuttu: suklaakermajäätelöä ja pähkinänougattäytettä, suklaanmakuista kuorrutetta sekä mantelikrokanttia rapeassa vohvelissa.

Puffet-monipakkauksia taas täydentää tänä syksynä veikeä ja vähälaktoosinen Puffet Banaani, jossa maistuvat vähälaktoosinen banaaninmakuinen kermajäätelö ja keksi.

Pakkaustiedot

  • Pingviini Päärynämaito -minituutit, monipakkaus, 6 x 37 g = 222 g / 6 x 65 ml = 390 ml, 6kpl
  • Pingviini Vadelmamaito 1l / 475 g
  • Angry Birds -tuutit, monipakkaus, 6 x 71 g = 426 g / 6 x 120 ml = 720 ml, 6 kpl
  • Aino Samettinen Nougat, 900 ml, 508 g
  • Mövenpick Chocolate & Tonka Truffle, 520 g/ 900 ml
  • Fazer Geisha -minituutit, monipakkaus, 6 x 41 g = 246 g / 6 x 63 ml = 378 ml, 6 kpl
  • Puffet Banaani, monipakkaus, vähälaktoosinen, 5 x 62 g = 310 g/ 5 x 110 ml = 550 ml, 5 kpl
  • Saatavuus: Uutuusjäätelöt löytyvät pakastealtaista syyskuusta 2013 alkaen.

Lisätietoja: Viestintäpäällikkö Aino Pajukangas, Suomen Nestlé, [email protected] tai p. 050 348 5620

Markkinointipäällikkö Minna Brunberg, Suomen Nestlé, [email protected] tai 0400 777 396

Tuotekuvat: Kaikkien uutuuksien kuvat ovat ladattavissa sähköisesti kuvapankista osoitteesta http://lipas.artstudio.fi/nestle/. Kun rekisteröidyt kuvapankin käyttäjäksi, saat tunnukset saman tien sähköpostiisi.

Article Type