Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Uudessa välipalassa maistuu 100 % hedelmä: Piltti Hedelmähetki -annospussit perheen pienimmille

Uutiset
Tammikuu 09, 2013

Piltti tuo helmikuussa kauppoihin maistuvat välipalauutuudet, Piltti Hedelmähetki -annospussit. Uudelleen suljettava annospussi sisältää 90 grammaa täyttä hedelmää eikä lainkaan lisättyä sokeria. Luomuhedelmistä valmistettu raikas hedelmäsose sopii välipalaksi tai jälkiruoaksi 6 kuukauden iästä alkaen.

Tämän päivän lapsiperheet matkustelevat paljon ja ovat muutenkin liikkeellä: vanhemmat tapaavat ystäviä, käyvät kylässä ja harrastuksissa lastensa kanssa. Erilaisille välipalavaihtoehdoille on kysyntää.

"Hedelmät ovat hyviä ja terveellisiä välipaloja, mutta reissun päällä niiden käsittely pienelle lapselle sopiviksi suupaloiksi voi olla hankalaa. Piltti Hedelmähetki -annospussi onkin helppo välipala, kulkee kätevästi matkassa mukana ja on valmis nautittavaksi saman tien", kertoo tuoteryhmäpäällikkö Päivi Pätsi.

Helpompi välipala ilman lisättyä sokeria

Piltti Hedelmähetki on täyttä luomuhedelmää ilman lisättyä sokeria. Kätevässä pakkauksessa on uudelleen suljettava kierrekorkki, minkä ansiosta tuote sopii erityisen hyvin mukaan otettavaksi. Syömättä jäänyt hedelmäsose säilyy kierrekorkin alla siististi päivän seuraavaan välipalahetkeen asti. Makoisia Piltti Hedelmähetki -hedelmäsoseita saa kahdessa eri maussa: Omenaa, banaania ja mansikkaa sekä Omenaa ja päärynää.

"Kun aikuinen on irrottanut pakkauksen kierrekorkin, annospussin voi antaa lapselle itse syötäväksi. Pehmeästä annospussista hedelmäsoseen voi joko imeä tai puristaa ulos ja syödä omaan tahtiin. Uudenlainen pakkaus tekeekin välipalahetkestä hauskemman", Pätsi sanoo.

Hedelmiä ja kasviksia pienestä pitäen

Virallisen ravitsemussuosituksen mukaan aikuisen tulisi nauttia kasviksia, hedelmiä ja marjoja päivittäin vähintään 400 grammaa.* Myös lapset on hyvä totuttaa päivittäiseen kasvisten ja hedelmien nauttimiseen jo varhain. Yksi Piltti Hedelmähetki -annospussi sisältää 90 grammaa hedelmäsosetta, mikä vastaa noin yhtä kokonaista hedelmää.

"Välipalat ovat tärkeässä roolissa niin aikuisten kuin lastenkin ruokavaliossa. Ne tukevat hyvää oloa aterioiden välillä ja auttavat pitämään verensokerin tasaisempana", Pätsi kertoo.

Valtion ravitsemusneuvottelukunta: www.ravitsemusneuvottelukunta.fi

Tuotetiedot

Piltti Hedelmähetki -hedelmäsoseannospussit, 90 g. Makuina Omenaa ja päärynää sekä Omenaa, banaania ja mansikkaa. Ei lisättyä sokeria, luomutuote. Tuote on myynnissä helmikuusta 2013 alkaen hyvin varustetuissa päivittäistavarakaupoissa. Suositushinta 1,39 €.

Lisätiedot

Tuoteryhmäpäällikkö Päivi Pätsi, p. 040 548 5871 tai [email protected]
Viestintäpäällikkö Aino Pajukangas, p. 050 348 5620 tai [email protected]

Kuluttajatiedustelut

Suomen Nestlén kuluttajapalvelu 0800 0 6161 tai [email protected]

Tuotekuvat

Ladattavissa kuvapankista http://lipas.artstudio.fi/nestle/

Pilttipiiri netissä: www.pilttipiiri.fi
Pilttipiiri on myös Facebookissa: http://www.facebook.com/pilttipiiri

Article Type