Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Uudet NESCAFÉ kahvit tuovat kahvilan kotiisi

Uutiset
Espoo,
Joulukuu 19, 2013

Useimmat meistä rakastavat kahvilassa nautittuja kahvijuomia. Mitä jos voisit tuoda saman makuelämyksen omaan olohuoneeseesi, nostaa jalat sohvapöydälle tai asettautua lämpimän peiton alle? 

Nyt voit nauttia korkealaatuista NESCAFÉ Cappuccinoa, Latte Macchiatoa, Café au Chocolatea, Double Choca Mochaa ja Café Vanillaa kotioloissa. Paranneltu resepti antaa kuluttajalle kahvilakokemuksen oman kodin rauhassa.

"Tiedämme, kuinka paljon suomalaiset rakastavat kahvia, erityisesti täyteläisiä ja kermaisia maitokahveja. Siksi päätimmekin tuoda markkinoille suosituimpien erikoiskahviemme parannellut versiot, joissa on aiempaa enemmän maitovaahtoa. Saat todella herkullisen kahvijuoman, joka vastaa maultaan ja näöltään kahvilatasoa”, sanoo Anna Lindqvist, NESCAFÉ Brand Manager Pohjoismaissa. 

NESCAFÈ erikoiskahvien paranneltu resepti on kymmenen vuoden kehitystyön tulos.

”Uusi resepti on hieno keksintö pikakahville. Tiivistimme liukenevan kahvin, jotta maito ja kahvi pysyvät paremmin erillään. Maito nousee juoman päälle ja muodostaa kermaisen valkoisen maitovaahdon kuuman kahvin päälle. Tämä innovaatio parantaa merkittävästi kahvinautintoa”, Anna kertoo. 

"Mikään ei ole parempaa, kuin istahtaa sohvalle herkullisen kahvijuoman ääreen pitkän päivän jälkeen. Sen kokemuksen haluamme tarjota asiakkaillemme uusilla, parannetuilla erikoiskahveillamme.” 

Uudet NESCAFÉ erikoiskahvit ovat saatavilla seuraavissa mauissa:
Cappuccino, Latte Macchiato, Café au Chocolat, Double Choca Mocha ja Café Vanilla. Uudet kahvit tulevat myyntiin maaliskuun alussa suositushintaan 2,99 euroa / 10 annoksen pakkaus. 

Lisätietoa:
Anna Lindqvist, NESCAFÉ Brand Manager Pohjoismaissa
Sähköposti: anna.li[email protected]

Kuva- ja testipyynnöt:
Emilia Mustonen, MSLGROUP
Puh: +358 40 7326282
Sähköposti: [email protected]

Article Type