Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Uudistunut MAGGI Mix on nyt kuin kotikeittiön kaapista

Uutiset
Elokuu 31, 2016

- MAGGI Mix -tuotteiden reseptit ja pakkaukset uudistuivat. Suurimmalla osalla tuotteista on nyt Sydänmerkki.
- Tuotteiden ainekset ovat nyt kuin kotikeittiön kaapista ja terveellisen aterian valmistaminen onnistuu niiden avulla vaivattomasti.

MAGGI Mix -ateria-ainekset uudistuivat: niillä on nyt uusi resepti ja selkeä ruoanlaittoon innostava pakkaus. Uudistuneen reseptin ansiosta suurimmalla osalla tuotteista on nyt Sydänmerkki.

MAGGI Mix Lasagnelle, Lihapullalle, Spagettikastikkeelle, Chili con Carnelle ja Perinteiselle jauhelihakastikkeelle on myönnetty Sydänmerkki. Se myönnetään elintarvikkeille, joissa rasva on hyvälaatuista ja suolan määrää on vähennetty.

Näillä pienillä muutoksilla pyritään vähentämään muun muassa kovan rasvan ja liiallisen suolan saantia ruokavaliossa. Valitsemalla Sydänmerkin saaneita tuotteita voi helposti parantaa omaa ruokavaliotaan terveellisempään suuntaan – mausta tinkimättä. MAGGI Mix -tuotteet ovat kategorian ensimmäiset Sydänmerkin saaneet ateria-ainekset.

Uudet MAGGI Mix -ateria-ainekset ovat entistä maukkaampia, ja lisäksi niiden valmistuksessa on huomioitu ravitsemukselliset näkökulmat. Tuotteista on vähennetty suolaa noin 20 prosenttia vuoteen 2012 verrattuna. Resepteissä käytetään pehmeää rasvaa sisältävää auringonkukkaöljyä.

   - Tuotevalikoima on suunniteltu suomalaisten ravitsemussuositusten ja lautasmallin mukaisesti, jotta terveellisen ja tasapainoisen ruokavalion noudattaminen olisi mahdollisimman helppoa, kertoo tuoteryhmäpäällikkö Outi-Leena Pesonen.

Uudistuksen myötä MAGGI Mix -tuotteiden ainesosat ovat nyt kuin kotikeittiön kaapista. Niiden kotoisa maku syntyy laadukkaista raaka-aineista, kuten auringonvalossa kypsyneistä tomaateista, sipulista, paprikasta, tarkoin valituista yrteistä ja mausteista.

   - Olemme suunnitelleet MAGGI Mix -tuotteet suomalaisiin kotikeittiöihin. Suomalaisten suosikkiruokien lista on hyvin samanlainen kuin meidän tuotevalikoimamme, mikä ei ole sattumaa. Haluamme kannustaa ihmisiä syömään yhdessä maukasta kotiruokaa, kertoo Pesonen.

MAGGI Mix -tuotepakkaukset innostavat laittamaan ruokaa kotona. Uudet, kuvitetut pakkaukset esimerkiksi tarjoavat ideoita ateriaan sopiviin lisäkkeisiin. Valmistusohjeista ja muista merkinnöistä on haluttu tehdä mahdollisimman selkeitä, jotta jokainen voi helposti tarjota perheelleen maukkaita hetkiä ruoan äärellä. Vähälaktoosiset MAGGI-tuotteet sopivat koko perheelle.

Uudistuneet MAGGI Mix -ateria-ainekset löytyvät nyt kauppojen hyllyiltä.

Lisätietoja:
Suomen Nestlé, tuoteryhmäpäällikkö Outi-Leena Pesonen, p. 0400 564 874, [email protected]

Article Type