Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Uusi kapselikahvikone NESCAFÉ Dolce Gusto -tuoteperheeseen

Uutiset
Elokuu 29, 2012

Uusi NESCAFÉ Dolce Gusto -laite näyttää samalle kuin manuaalinen Circolo. Automaattiversiossa on Dolce Gusto Genio -laitteesta tuttu automaattitoiminto, jonka avulla on helppoa valmistaa esimerkiksi latte, jääcappuccino tai kunnon kupillinen tavallista kahvia.

Automaattisissa Circolo- ja Genio-laitteissa sekä NESCAFÉ Dolce Guston juomakapseleissa on yhteneväiset merkinnät, joiden avulla juomasta on vaivatonta annostella napin painalluksella juuri oikean vahvuinen. Koneet antavat mahdollisuuden myös juoman valmistamiseen manuaalisesti, omien makumieltymysten mukaisesti.

"Alkuvuodesta lanseerattu Genio on ollut suosittu ja se voitti myös tammikuussa esitetyn Kuningaskuluttajan kapselikahvikonetestin. Halusimme tuoda Genion rinnalle myös toisen automaattilaitteen. Automaattinen Circolo sopii hyvin koko perheen käyttöön", sanoo NESCAFÉn tuoteryhmäpäällikkö Olli Liedes.

Automaatti-Circoloita on saatavilla hopeisina, punaisina ja mustina.

Genioon ja automaattiseen Circoloon käytetään samoja kapseleita kuin manuaalisiin NESCAFÉ Dolce Gusto -kapselikahvikonemalleihin. Erilaisia makuvaihtoehtoja on 30: erikoiskahveja, espressoja, jääteetä ja -kahvia, tavallista kahvia ja mausteista Chai Tea Lattea. Suomalaiseen makuun tehty, vaaleapaahtoinen musta peruskahvi Grande Mild maistuu erityisesti aamukahvina.

Automaattiset NESCAFÉ Dolce Gusto -laitteet löytyvät kaupoista nyt.

Suositushinnat: 229 € / automaattinen Circolo ja 169 € / Genio

Tiedustelut

NESCAFÉ Dolce Gusto -konsepti, NESCAFÉn tuoteryhmäpäällikkö Olli Liedes [email protected], p. 010 3951 668 tai viestintäpäällikkö Aino Pajukangas, [email protected], p. 050 348 5620.

NESCAFÉ Dolce Gusto -laitemyynnistä vastaa Oy Wilfa Suomi Ab. Laitteisiin liittyvät tiedustelut: markkinointi- ja myyntipäällikkö Janne Poutiainen, Wilfa, [email protected], p. 040 530 5091.

Tilaa kahvilaite tai juomia testiin: Nina Pitkänen, Viestintä Oy Drum, [email protected], p. 050 364 7567.

Kuluttajatiedustelut: Suomen Nestlén kuluttajapalvelu 0800 0 6161 tai [email protected]

Article Type