Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nestlé ja yhteistyöohjelma Alliance For YOUth ovat tarjonneet yli 215 000 työmahdollisuutta nuorille

Nestlé ja yhteistyöohjelma Alliance For YOUth ovat tarjonneet yli 215 000 työpaikkaa, oppisopimuskoulutusta ja harjoittelujaksoa nuorille viimeisen kolmen vuoden aikana eri puolilla maailmaa. Tällä viikolla vietetään Euroopan ammattitaitoviikkoa ja Nestlé on vahvasti mukana viikon tapahtumissa eri puolilla Eurooppaa, myös Suomessa.
Uutiset
Lokakuu 14, 2019
Alliance For YOUth

EU-puheenjohtajakauteen liittyen Suomessa järjestetään tällä viikolla useita ammattitaitoviikon tapahtumia.

Nestlé järjestää Nestlé Needs YOUth -tilaisuuden yhdessä Nuori Yrittäjyys ry:n kanssa keskiviikkona Helsingissä. Joukko Business College Helsingin opiskelijoita pääsee tilaisuudessa suunnittelemaaan ja pitchaamaan uusia ideoitaan Nestlélle.

- Opiskelijat saavat tällaisissa tilaisuuksissa tuntumaa työelämään, mistä on heille hyötyä tulevaisuudessa. On hienoa, että saamme tarjota eri yritysten, tällä viikolla Nestlén kanssa nuorille tärkeitä työelämätaitoja, sanoo Nuori Yrittäjyys ry:n toiminnanjohtaja Virpi Utriainen.

Nestlé aloitti nuorille erilaisia työmahdollisuuksia tarjoavan Alliance For YOUth -ohjelman vuonna 2014 ja ohjelmaan on osallistunut 340 yritystä ja yhteistyökumppania. Nuorille on tarjottu Euroopan, Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan alueella 1100 oppisopimuskoulutuspaikkaa.

Nestlé tekee yhteistyötä 'Alliance for YOUth' -kumppaneidensa kanssa innovatiivisissa projekteissa, joilla edistetään oppisopimuskoulutusta ja nuorten työllisyyttä. Ohjelman tavoitteena on tarjota 230 000 työpaikkaa ja koulutusmahdollisuutta nuorille vuosien 2017-2020 aikana.

Lisätietoa Alliance For YOUth -ohjelmasta täältä.

Lisätietoa Nestlén Nestlé Needs YOUth -tapahtumasta Suomessa 16.10: Suomen Nestlé, viestintäpäällikkö Anu-Maaria Vaalama: 010 3951 483

Lisätietoa Nuori Yrittäjyys ry:stä ja yhteistyöstä 16.10 tilaisuudessa: virpi.utriainen (at) nuoriyrittajyys.fi

Article Type