Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nestlé for Healthier Kids

Lapset liikkuvat nykyään liian vähän, eivätkä kaikki syö riittävästi terveellistä ruokaa. Epäterveelliset elintavat aiheuttavat suurta huolta. Maailman johtavana elintarvikeyrityksenä haluamme parantaa lasten ja perheiden hyvinvointia ja elämänlaatua.

Nestlé for Healthier Kids kattaa kaikki hankkeemme, joilla pyrimme tarjoamaan lapsille mahdollisimman terveellisen kasvuympäristön. Siihen sisältyy tuotekehitys, jolla pyrimme lisäämään tärkeiden raaka-aineiden, esimerkiksi täysjyvän ja kasvisten määrää tuotteissamme. Lisäksi vähennämme tuotteistamme esimerkiksi suolaa ja sokeria.

Toinen osatekijä on yhteistyö paikallisten urheilujärjestöjen kanssa, millä haluamme edistää lasten liikunnallisuutta.

Nestlé for Healthier Kids on osana tavoitettamme auttaa 50 miljoonaa lasta elämään tervellisemmin vuoteen 2030 mennessä.

Suomen urheiluliitto, SUL

Liikunta saa olla hauskaa ja yksinkertaista! Siksi järjestämme liikunnallisia iltapäiväkerhoja kouluikäsille lapsille eri puolella maata yhteistyössä Suomen urheiluliiton kanssa. Näissä liikuntakerhoissa lapset pääsevät harrastamaan ja kokeilemaan eri liikuntalajeja. Lapset saavat hyppiä, juosta ja heittää sekä tärkeimpänä: pitää hauskaa!

Lisätietoa Suomen urheiluliiton ja Nestlé for Healthier Kidsin yhteistyöstä voit lukea täältä.
Nestlé for Healthier Kids Norjassa
Vuodesta 2018 lähtien olemme järjestäneet liikunnallisia kesäkerhoja yhdessä paikallisen urheiluliiton kanssa, jossa lapset pääsevät kokeilemaan urheilulajeja ja oppimaan terveellisistä ravinnosta. Lisätietoa Norjan paikallisen urheiluliiton ja Nestlé for Healthier Kidsin yhteistyöstä voit lukea täältä.
 
Suomen urheiluliitto
Suomen urheiluliitto
Norjan urheiluliitto
Norjan urheiluliitto
Hyvää ruokaa!

Liikunnan lisäksi, myös ravinnolla on tärkeä vaikutus lasten hyvinvointiin. Nestlé on valmistanut ruokaa yli 150 vuoden kokemuksella ja tiedämme, kuinka paljon iloa hyvä ruoka voi tuoda. Nestlé for Healthier Kids –hankkeellamme haluamme levittää tätä iloa lapsille ja samanaikaisesti opettaa heitä syömään ruokaa, joka on hyvää sekä terveydelle että ympäristölle.

Olemme sen takia kehittäneet esitelmän yhdessä Suomen urheiluliiton kanssa, jota jaetaan kaikille Nestlé for Healthier Kids –hankkeen osallistujille.

Voit ladata esitelmävihkosen täältä.