Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nestlé tuo kauppoihin uuden NaturNes-luomuhedelmäjuoman lapsille

Nestlé tuo Suomen kauppoihin lasten luomuhedelmäjuoman. NaturNes-juomat sisältävät vain vettä ja lastenruokalaatuisia luomuhedelmiä, ja ne on pakattu kätevään annospussiin, josta juoma ei läiky.
NaturNes
Uutiset

Nestlé tuo Suomen kauppoihin lasten luomuhedelmäjuoman. NaturNes-juomat sisältävät vain vettä ja lastenruokalaatuisia luomuhedelmiä, ja ne on pakattu kätevään annospussiin, josta juoma ei läiky.

NaturNes-luomuhedelmäjuoma on raikas janonsammuttaja, joka sopii lapsille yhdestä ikävuodesta eteenpäin. Juoma sisältää vain vettä, luomuhedelmäsosetta ja hitusen sitruunaa, joka pitää juoman raikkaana. Mukana ei ole lainkaan lisättyä sokeria eikä makeita mehutiivisteitä.

Läpinäkyvää annospakkausta on kätevä käyttää ja kuljettaa mukana sekä sisällä että ulkona. Pakkauksessa on läikyttämätön erikoissuutin, josta lapsen on helppo nauttia raikas juoma. Erikoissuuttimen ansiosta juomaa ei läiky, vaikka pakkaus käännettäisiin ylösalaisin, joten juomiskokemus on miellyttävä sekä lapselle että hänen vanhemmilleen.

NaturNes-luomuhedelmäjuomissa on kolme herkullista, hedelmäistä makuyhdistelmää: Garden Fruits, Forrest Berries ja Tropical Fruits.

”Kuluttajat haluavat luonnollista ja aitoa ravintoa. Olemme iloisia voidessamme nyt tarjota lapsille innovatiivisen, raikkaan ja hedelmäisen juoman, joka on suunniteltu juuri heitä varten. NaturNes-hedelmäjuomissa on huolella valittuja lastenruokalaatuisia luomuhedelmiä, eikä niihin ole lisätty sokeria, makeita mehutiivisteitä tai keinotekoisia makuaineita”, sanoo Nestlén lastenruokien markkinointipäällikkö Andreas Balasis.

Nestléllä on pitkä kokemus pienten lasten ruokatuotteiden kehittämisestä. Hieman yli vuosi sitten lanseerattu NaturNes on Nestlén uusin lastenruokamerkki. NaturNes-tuotteet ovat lastenruokalaatuista luomua, mikä tarkoittaa, että tuotteen raaka-aineet täyttävät lastenruoan tiukat vaatimukset ja ovat lisäksi luomua – siis mahdollisimman luonnonmukaista ravintoa lapsille. Vain hyvin pieni osa maailman satokasveista kelpaa NaturNes-luomulastenruokatuotteisiin.

Lue lisää NaturNes-tuoteperheestä täältä.