Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nestlén sitoutuminen vastuullisuuden periaatteisiin sai jälleen tunnustusta YK:lta

Uutiset
Syyskuu 24, 2019

Nestlé on jälleen nimetty yhdeksi Global Compact LEAD -yrityksistä, jotka ovat sitoutuneet erityisen vahvasti YK:n Global Compact -vastuullisuussaloitteeseen ja sen kymmeneen periaatteeseen.

”Me Nestléllä teemme koko ajan enemmän töitä sen eteen, että saamme kasvihuonekaasupäästömme nollaan vuoteen 2050 mennessä ja että edistämme YK:n kestävän kehityksen ohjelman tavoitteita. Olemme ylpeitä Global Compact LEAD -tunnustuksesta, joka kertoo siitä, että olemme yksi johtavista yrityksistä taistelussa ilmastonmuutosta vastaan”, Nestlén operatiivinen johtaja Magdi Batato kommentoi tunnustusta.

”Olemme ottaneet vuosien varrella merkittäviä edistysaskeleita muun muassa ihmisoikeuksien ja terveyden edistämisessä sekä ilmastonmuutoksen torjumisessa, mutta työ ei lopu tähän. Työskentelemme vastuullisuuden eteen vahvemmin kuin koskaan.”

Nestlélle erityisen tärkeitä ovat alueet, joilla yrityksen liiketoiminta kohtaa yhteiskunnan tarpeet. Tällaisia ovat esimerkiksi lasten ravitsemus, kukoistavien ja kestävien maatalousyhteisöjen kehittäminen sekä luonnonvarojen turvaaminen tuleville sukupolville.

Nestlé liittyi YK:n Global Compact -aloitteeseen ja sitoutui sen periaatteisiin vuonna 2001. Nestlélle on kunnia-asia kuulua maailmanlaajuiseen vastuullisten yritysten ja sidosryhmien liikkeeseen.

”LEAD-yritykset ovat sitoutuneet korkeimmalla mahdollisella tasolla YK:n Global Compact -aloitteeseen. Maailma tarvitsee nyt enemmän kuin koskaan sitä, että kaikenkokoiset yritykset kehittävät toimintaansa entistä vastuullisempaan suuntaan”, sanoo Global Compactin toimitusjohtaja Lise Kingo.

Lisää aiheesta YK:n Global Compact tiedotteessa.

Article Type