Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Piltti täydentää lastenruokahyllyjä sokeroimattomilla marjasoseilla ja täysin uudenlaisilla välipalapuffeilla

Lastenruokaosaamista Turusta jo vuodesta 1952

Uutiset
Lokakuu 07, 2019
Piltti

Suomalainen lastenruokabrändi Piltti tuo syksyllä kauppoihin valikoiman uutuustuotteita. Kuluttajien toiveesta Piltti Pohjoisen Maut -sarjaa täydentävät uudet marja- ja hedelmäsoseet ilman lisättyä sokeria. Taaperoiden tarpeisiin suunnitellut Piltti Puffit ovat hauska tapa tutustua syömiseen. Kaikki Piltin lasipurkeissa olevat soseet valmistetaan Turun lastenruokatehtaalla täysin hiilineutraalisti.

Piltti Pohjoisen Maut -tuotesarja – uusia soseita ilman lisättyä sokeria

Herkullinen Piltti Pohjoisen Maut -tuotesarja on kehitetty erityisesti pohjoisen pikkuisten makumaailmaan sopivaksi. Sarja täydentyy syksyllä uusilla soseilla, joiden makeus on peräisin vain marjojen ja hedelmien sisältämästä omasta sokerista.

Pohjoisen maut -sarja saa kolme uutta, ainutlaatuista makua, joihin ei ole lisätty sokeria. Prinsessa 5kk on herkullisen marjainen resepti sisältäen omenaa, mansikkaa ja mustikkaa. Luumua 4kk soseen maun raikastaa tuore luumu. Marjaisat Palat 8kk sisältää omenanpaloja, jotka auttavat pureskelemaan opettelussa.

Kolme tuttua Piltti-sosetta, Punaposki 4kk, Ruusunmarjainen 4kk ja Metsämarjainen 4kk, löytyvät nyt Pohjoisen Maut -tuotesarjan alta uudistuneilla resepteillä ilman lisättyä sokeria. Tuotteissa on entistä korkeampi marja- ja hedelmäpitoisuus ja ne soveltuvat tarjoiltavaksi ensisoseina 4 kuukauden iästä alkaen. Nämä suosikkimaut ovat saatavilla myös kätevässä neljän purkin pakkauksessa, joka on suunniteltu yhteistyössä Mannerheimin Lastensuojeluliiton kanssa: Piltti lahjoittaa jokaisesta myydystä nelipakkauksesta 5 senttiä MLL:n työn tukemiseen.

Ainutlaatuinen välipalauutuus 100% kierrätettävässä pakkauksessa.

Piltti lanseeraa tänä syksynä uudenlaisen välipalavaihtoehdon, joka sopii muun muassa sormiruokailun ystäville ja on kätevä ottaa mukaan matkalle. Piltti Puffit ovat tähden ja lastun muotoisia välipalanaksuja, jotka on valmistettu lastenruokalaatuisista raaka-aineista uunissa paistamalla, ilman lisättyä suolaa tai sokeria. Ne sisältävät kuivattuja hedelmiä ja vihanneksia sekä vehnää, kauraa ja riisiä. Tarjolla on kolme maukasta vaihtoehtoa 35 gramman pakkauksessa: Banaani-vadelmapuffit 8 kuukauden iästä alkaen sekä porkkana- ja tomaattipuffit 10 kuukauden iästä alkaen.

Puffit on pakattu uudelleensuljettavaan pakkaukseen, joka pitää naksut kokonaisina sekä tuoreina. Pakkauksesta on myös helppo poimia naksuja pienillä sormilla. Pakkaus on kätevä ottaa matkalle mukaan ja se on 100 prosenttisesti kierrätettävä: purkin voi kierrättää metallijätteen mukana ja kannen palauttaa muovinkeräyspisteeseen.

Piltti-lasipurkkituotteet valmistetaan hiilidioksidivapaasti Turussa

Kaikki Piltin lasipurkissa olevat tuotteet kehitetään ja valmistetaan Turussa Piltin lastenruokatehtaalla. Tehtaan tuotanto on täysin hiilidioksidivapaata, eikä tehtaalta toimiteta lainkaan jätettä kaatopaikalle. Tuotantoon tarvittava höyryvoima hankitaan läheiseltä Turku Energian biopolttolaitokselta. Myös kuluttaja voi vaikuttaa teoillaan: Piltti-purkin voi kierrättää 100 prosenttisesti käytön jälkeen. Lasipurkki kierrätetään lasinkeräykseen ja kansi metallinkeräykseen. Lasi on ikuista, ja sitä pystytään käyttämään yhä uudelleen.

Tuotetiedot:


Pohjoisen maut -tuotesarja:

 

  • Uutuus! Prinsessa 5kk: Omena (46%), mansikka (19%), vesi, mustikka (15%), riisijauho, C- vitamiini. Sokeroimaton. Hedelmä- ja marjapitoisuus: 80%
  • Uutuus! Luumua 4kk: Tuore luumu (54%), kuivattu luumu (23%), vesi, riisijauho. Sokeroimaton. Hedelmäpitoisuus: 77%
  • Uutuus! Marjaisat Palat 8kk: Omenasose (58%), vesi, omenanpalat (11%), mansikka (7,7%), mustikka (3,8%), riisijauho, C-vitamiini. Sokeroimaton. Hedelmä- ja marjapitoisuus: 80,5%
  • Uusi resepti! Punaposki 4kk: Päärynaä (42%), banaani (23%), vesi, vadelma (8%), puolukka (8%), riisijauho, C-vitamiini. Sokeroimaton. Hedelmä- ja marjapitoisuus: 81%
  • Uusi resepti! Ruusunmarjainen 4kk: Päärynä (58%), vesi, ruusunmarja (15%), vadelma (8%), riisijauho, C-vitamiini. Sokeroimaton. Hedelmä- ja marjapitoisuus: 81%
  • Uusi resepti! Metsämarjainen 4kk: Päärynä (65%), vesi, mustikka (7,7%), puolukka (7,7%), riisijauho, C-vitamiini. Sokeroimaton. Hedelmä- ja marjapitoisuus: 80,4%

Uusi tuotesarja Piltti Puffit:

 

  • Vadelma & banaani riisi-vehnätähdet 8kk 35g: Riisijauho (50%), vehnäjauho (46%), kasviöljy (auringonkukka), banaani (3,3%), vadelma (1,3%), happamuudensäätöaine (kalsiumkarbonaatti), vitamiini (tiamiini), hapettumisenestoaine (tokoferoliuute).
  • Porkkana-, vehnä- ja kauralastut 10kk 35g: Vehnäjauho (89%), kaurajauho (9,1%), kasviöljy (auringonkukka), porkkana (3,1%), riisijauho, happamuudensäätöaine (kalsiumkarbonaatti), appelsiini, hapettumisenestoaine (tokoferoliuute), vitamiini (tiamiini).
  • Tomaatti-, vehnä- ja kauralastut 10kk 35g: Vehnäjauho (89%), kaurajauho (9,1%), kasviöljy (auringonkukka), tomaatti (1,7%), riisijauho, porkkana (1,2%), happamuudensäätöaine (kalsiumkarbonaatti), sipuli (0,2%), hapettumisenestoaine (tokoferoliuute), vitamiini (tiamiini).
  • Piltti-uutuudet ovat saatavilla lokakuusta alkaen hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista. Tuotevalikoimat vaihtelevat myymälöittäin.

Lisätiedot:


Kyselyt:
Anni Haapoja, Brand Manager, [email protected]


Tuotekuvat:

https://nestle.emmi.fi/


Seuraa Pilttiä:

www.piltti.fi

Facebook.com/pilttipiiri

Instagram.com/pilttipiiri

 

Article Type