Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Purina etsii innovaatioita edistämään ihmisten ja lemmikkien vuorovaikutusta

 Kansainvälisen kilpailun palkintosumma yli 100 000 euroa
Uutiset
Joulukuu 11, 2019
Purina

Purina etsii ihmisten ja lemmikkien vuorovaikutusta edistäviä innovaatioita. Purina BetterwithPets -palkinto kiinnittää huomion siihen, kuinka erityinen suhde ihmisen ja eläimen välillä voi olla. Palkinto annetaan yhteiskunnallisille innovaatioille, jotka edistävät eläinten ja ihmisten välistä vuorovaikutusta elämän haastavissa vaiheissa.

Kansainvälinen Purina BetterwithPets -palkinto jaetaan tänä vuonna kahdessa sarjassa. Sitä voi hakea joko jo aloitetulle hankkeelle tai uudelle idealle. Uusien ideoiden sarja on suunnattu erityisesti 18–25-vuotiaille.

Molemmissa sarjoissa on tärkeää, että innovaatio edistää ihmisten ja eläinten välistä myönteistä suhdetta sekä hyvinvointia. Tavoitteena voi olla niin yksinäisyyden poistaminen, traumasta toipumisen helpottaminen kuin terveyden parantaminenkin.

Palkintoina jaetaan yli 100 000 euroa projektien edistämiseen. Molempien sarjojen finalisteilla on myös mahdollisuus päästä mukaan ohjelmiin, joissa he saavat tukea innovaationsa jatkokehitykseen.

Purina BetterwithPets -kilpailu on avoin yrityksille, ei-kaupallisille yhteisöille ja yksittäisille ihmisille. Mukaan voi hakea 28. tammikuuta saakka. Kymmenen finalistia kutsutaan 3.–4. kesäkuuta Ranskaan Purina BetterwithPets Forum -tilaisuuteen, jossa voittajat julkistetaan.

”Tänä vuonna pyrimme tavoittamaan yhteiskunnallisesti suuntautuneita yrittäjiä ja luovia nuoria, joiden kehittämät innovaatiot edistävät lemmikkien, niitä rakastavien ihmisten ja koko yhteiskunnan hyvinvointia”, sanoo Purinan Pohjoismaiden johtaja Nicola Magalini.

Vuonna 2018 Purina BetterwithPets -palkinnosta kilpaili yli sata innovaattoria. Palkinnon voitti OOPOEH Foundation, joka yhdistää vanhuksia ja koiranvahtia kaipaavia perheitä. Tavoitteena on vähentää ikäihmisten yksinäisyyttä ja lisätä heidän fyysistä aktiivisuuttaan. Palkinto jaetaan nyt toista kertaa.

Lisää tietoa kilpailusta löydät Purina BetterwithPets -nettisivulta, ja mukaan voit ilmoittautua täällä.

Purina toteuttaa kilpailun yhdessä yhteiskunnallisten yritysten verkoston Ashokan kanssa.
Article Type