Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Default Page Title

basilika%20nestle.jpg
Nestlé on valmistanut elintarvikkeita yli 150 vuoden ajan. Olemme ylpeitä siitä, että monet arvostavat tuotteitamme ja haluamme, että niistä nautitaan myös tulevaisuudessa. Samaan aikaan olemme tietoisia niistä haasteista, joita esimerkiksi ylipaino ja muut kansantaudit aiheuttavat yhteiskunnalle. Sen vuoksi olemme sitoutumeet kehittämään tuotteistamme terveellisempiä mausta tinkimättä.
suolat%20nestle.jpg
Parannamme tuotteitamme esimerkiksi lisäämällä täysjyvää ja kasviksia sekä vähentämällä suolan ja sokerin määrää. Vuosien 2014-16 aikana olemme vähentäneet suolan määrää 10,5 prosenttia ja sokerin määrää kahdeksan prosenttia tuotteistamme. Olemme sitoutuneet edelleen vähentämään suolan määrää kymmenen prosenttia ja sokerin määrää viisi prosenttia vuoteen 2020 mennessä.

 

Ravintoaineiden puutos on vakava ongelma erityisesti köyhemmissä maissa. Pyrimme ehkäisemään ravintoaineiden puutosta lisäämällä tuotteisiin vitamiineja ja kivennäisaineita niillä alueilla, joissa puutostauteja esiintyy. Lisäksi kehitämme kasvitaimia, jotka tuottavat entistä ravinteikkaampaa satoa. Lisätietoa tästä.