Sort by
Sort by

ZOÉGAS Summer Edition 2022 – maukkaampaan kesään

Vuoden uniikki kesäkahvi on vihdoin täällä! Zoégas Summer Edition 2022 on herkullinen tummapaahtoinen kahvisekoitus, jossa voi aistia makean hunajan ja kypsien vadelmien vivahteita. Kesäkahvia on myynnissä vain rajoitettu erä ja saatavilla suodatinkahvina K-ruokakaupoista heti toukokuun alusta.
ZOÉGAS Summer Edition 2022 – maukkaampaan kesään
Uutiset

Malawista peräisin oleva kesäkahvin erikoispapu sopii erinomaisesti makuprofiililtaan pohjoismaalaisten kuluttajien kahvimieltymyksiin. Kesäkahvin erikoispapua tasapainottamassa ovat brasilialaiset sekä väli-amerikkalaiset kahvipavut, jotka yhdessä luovat ainutlaatuisen ja tasapainoinen kahvisekoituksen. Kahvipavut ovat 100% Rainforest Alliance -sertifioituja. 

-    Kesäkahvi on maukas ja kesäinen sekoitus, jonka miedossa ja pehmeässä jälkimaussa voit aistia hunajan ja kypsien vadelmien vivahteita. Se sopii täydellisesti lämpimän päivän kahvihetkiin, sanoo Minette Rosén, Zoégasin raakakahviasiantuntija.  

Zoégasille vastuullisuus ja kestävyys ovat erittäin tärkeitä aiheita ja investoimme vuosittain ainutlaatuisiin kestävän kehityksen projekteihin, jotka liittyvät kyseisen vuoden erikoiskahvien lanseerauksiin. Vuosi 2022 ei ole poikkeus, ja tämän vuoden projekti jatkaa sukupuolten välisen tasa-arvon edistämistä, jonka toinen perustaja Maria Zoéga aloitti jo 1900-luvun alussa. Tänä vuonna Zoégas haluaa tukea voittoa tavoittelemattomia järjestöjä, jotka haluavat lisätä mahdollisuuksia sosiaalisiin kontakteihin ja edistää sukupuolten tasa-arvoa yhteiskunnassa. Tämä on erityisen tärkeää aikana, jolloin monet nuoret etsivät sosiaalisia kohtaamispaikkoja ja yhteisöjä.

Perinteisesti, myös tämän vuoden kesäkahvi on saanut oman pakkauksen. Tämän vuoden kesäkahvin pakkauksen suunnittelun on tuottanut kuvittaja Björn Rudnert, jonka inspiraationa on toiminut Zoégasin kotikaupunki Helsingborg Ruotsissa.

Kesäkahvi on ammatitaidolla paahdettu Zoégasin Helsingborgissa sijaitsevassa paahtimossa ja on saatavilla suodatinkahvina K-ruokakaupoista toukokuun alusta alkaen. 

Zoégasin juuret ulottuvat vuoteen 1886 ja on nykyään Ruotsin myydyin tummapaahtoinen kahvimerkki. Rakkaus ja intohimo kahviin, kokemus ja tieto ovat jo 125 vuoden ajan olleet Zoégasin perusta. Lisätietoa Zoégasista ja vastuullisuustyöstä löydät nettisivuiltamme www.zoegas.fi.


Jos kaipaat lisätietoa, ota yhteyttä:

Juliaana Leppänen, Kahvin liiketoimintapäälikkö Suomen Nestlé Oy
[email protected]