Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mitä Nestlé tekee muovipakkausjätteen torjumiseksi?

Muovin aiheuttaman jätteen torjuminen on Nestlélle kiireellinen prioriteetti. Suhtaudumme tähän asiaan erittäin vakavasti.

Nopeutamme toimiamme muovijätteen aiheuttaman ongelman ratkaisemiseksi kaikkialla, missä toimimme. Sen vuoksi teemme yhteistyötä hallitusten, kansalaisjärjestöjen, tavarantoimittajien, jätehuollon, vähittäiskaupan ja muiden yritysten kanssa.

Visiomme on, ettei yksikään pakkauksistamme, muovit mukaan lukien, joudu kaatopaikalle tai roskaksi. Tämä visio ei ole vain idea - me teemme kovasti töitä sen saavuttamiseksi ja autamme jätteettömän tulevaisuuden saavuttamisessa.

Julkistimme viime vuonna sitoumuksemme tehdä kaikista pakkauksistamme kierrätettäviä tai uudelleenkäytettäviä vuoteen 2025 mennessä. Tammikuussa 2019 julkistimme laajemman näkemyksemme jätteettömästä tulevaisuudesta ja ja julkistimme konkreettisia toimenpiteitä. Lisätietoa nettisivuiltamme

Tiedämme, että tämä ei riitä. Olemme päättäneet tarkastella kaikkia käytettävissä olevia vaihtoehtoja tämän monimutkaisen haasteen ratkaisemiseksi ja otamme huomioon useita ratkaisuja, joilla ongelmaan voidaan vaikuttaa.