Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nestlé on mukana FReSH-ohjelmassa terveellisen ja ympäristöystävällisen ruoan tuottamiseksi

Uutiset
Tammikuu 20, 2017

Nestlé on mukana uudessa FReSH-ohjelmassa (Food Reform for Sustainability and Health). Sen tavoitteena on mahdollistaa terveellinen ja nautinnollinen ruokavalio jokaiselle ja tuottaa ruokaa ympäristöä kunnioittavalla tavalla.

Nestlé on yksi 25 johtavasta, kansainvälisestä yrityksestä, joka on liittynyt mukaan tähän ohjelmaan. Se syntyi maailmanlaajuisen kestävän kehityksen järjestön, WBCSD:n (World Business Council for Sustainable Development) ja EAT-säätiön aloitteesta.

Yritykset luovat ratkaisuja, jotka voivat auttaa muuttamaan elintarviketuotantoketjua.

Yritykset julkistivat tämän, yhteisen sitoumuksen Maailman talousfoorumin kokouksessa Sveitsin Davosissa. Lisätietoa uudesta FReSH-ohjelmasta löytyy täältä: http://www.wbcsd.org/Overview/News-Insights/General/News/25-leading-global-companies-join-together-to-accelerate-transformational-change-in-global-food-systems

Nestlén liiketoiminnassa keskeistä on jaetun yhteisen arvon luominen (CSV, Creating Shared Value). Se tarkoittaa, että haluamme tuottaa liiketoiminnallamme arvoa osakkeenomistajien lisäksi myös yhteiskunnalle. Liiketoimintamme tukee aina kestävää kehitystä.

Vastuullisuuden lisäksi haluamme tukea yhteiskuntaa kehittymään erityisesti liiketoimintamme keskeisillä osa-alueilla, jotka ovat ravitsemus, vesi ja maaseudun kehitys. Lisätietoa yritysvastuusta Nestléllä: https://www.nestle.fi/csvArticle Type