Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nestlélle tunnustus työstä päästöjen vähentämiseksi: Pääsi CDP:n arvioinnin kärkijoukkoon

Uutiset
Tammikuu 25, 2017

Nestlén työ päästöjen vähentämiseksi ja ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi koko toimitusketjussa on saanut merkittävää tunnustusta. Nestlé pääsi CDP:n ensimmäistä kertaa julkaiseman Supplier Engament Rating -arvioinnin kärkijoukkoon. Siihen ylsi vain 29 yritystä kaikkiaan 3300 arvioiduista yrityksestä.

Yrityksiä arvioitiin niiden tavarantoimittajien kanssa tekemästä työstä päästöjen vähentämiseksi ja ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi koko toimitusketjussa. Lisätietoa arvioinnista löytyy CDP:n verkkosivuilta: https://www.cdp.net/en/research/global-reports/global-supply-chain-report-2017

CDP on kansainvälinen, voittoa tavoittelematon organisaatio. Se ylläpitää maailmanlaajuista raportointijärjestelmää, jonka avulla esimerkiksi yritykset voivat arvioida ympäristövaikutuksiaan.

Nestlé sai myös viime syksynä tunnustusta työstään päästöjen vähentämiseksi ja ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Nestlé valittiin CDP:n Climate A -listalle, johon pääsi vain 9 prosenttia kaikista selvityksessä mukana olleista yrityksistä.

Nestlé on tehnyt vuosia työtä kasvihuonekaasupäästöjen vähentämiseksi. Nestlé on lähes puolittanut kasvihuonekaasupäästöjensä määrän vuodesta 2005. Lisäksi tavoitteena on vähentää kasvihuonekaasupäästöjä 35 prosenttia tuotetonnia kohden vuoteen 2020 mennessä (verrattuna vuoteen 2010).

Nestlé sai äskettäin tunnustusta myös Dow Jonesin kestävän kehityksen indeksissä. Sen mukaan Nestlé on maailman paras elintarvikealan yritys kestävällä kehityksellä mitattuna. Nestlé sai elintarvikealan parhaat tulokset kaikissa kolmessa mitatussa ulottuvuudessa. Ympäristötekoja mittaavassa osuudessa Nestlé sai täydet 100 pistettä.

Lisätietoa Nestlén yhteiskuntavastuusta:https://www.nestle.fi/csv ja http://www.nestle.com/csv


Article Type