Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Uudet, laadukkaat luomulastenruoat vastaavat kasvavaan kysyntään

Uutiset
Maaliskuu 15, 2019

Luomulastenruoan kysyntä kasvaa jatkuvasti Suomessa. Vanhemmat haluavat tarjota lapsilleen parasta mahdollista ruokaa ja valmiit luomulastenruoat vastaavat hyvin tähän tarpeeseen.

Nestlé tuo Suomen markkinoille uudet NaturNes-luomulastenruoat, jotka sisältävät vain parhaita mahdollisia raaka-aineita. Seula on tiukka, sillä lastenruokalaatuiseksi luomuksi soveltuu vain hyvin harva raaka-aine. Uusissa NaturNes-tuotteissa ei ole lisättyä sokeria.

- Vain kaksi prosenttia maailman raaka-aineista on riittävän hyvää luomulastenruokaan. Kattavien luomutestien lisäksi lastenruoalle tehdään vielä 96 lisälaatutestiä.Lastenruokien raaka-aineille on asetettu huomattavasti tiukemmat laatuvaatimukset kuin muille elintarvikkeille, kertoo lastenruokien Senior Brand Manager Nea Mertsalmi Suomen Nestléltä. 

Herkullisia makuyhdistelmiä 

Uudet NaturNes-luomulastenruoat tarjoavat herkullisia ja lapsille maistuvia makuja. Valikoimaan kuuluu esimerkiksi: Luomu omenaa ja persikkaa, Luomu omenaa ja päärynää, Luomu banaania ja mustikkaa lasipurkissa. Lasipurkki-aterioiden valikoimasta löytyy esimerkiksi: Luomu spagettibolognese, Luomu juurespasta ja Luomu Couscous kanaa. Lisäksi tarjolla on useita herkullisia makuyhdistelmiä annospusseissa. Kaikki tuotteet löytyvät täältä: https://www.hyvatevaat.fi/etsi-tuote-nopeasti

NaturNes-tuotteet sisältävät huolella valittuja luomuraaka-aineita: hedelmät, marjat ja vihannekset ovat kypsyneet omassa tahdissaan ennen kuin ne on poimittu. Lisäksi kaikissa NaturNes kala-aterioissa on käytetty MSC-sertifioitua kalaa.

Kaikki lasipurkki-tuotteemme valmistetaan Turussa. Nestlén Turun lastenruokatehdas on Pohjoismaiden ainoa lastenruokaa lasipurkkeihin valmistava tehdas – ja myös ylpeä 00-tehdas. Ensimmäinen nolla tarkoittaa, että tehtaalta ei toimiteta lainkaan jätettä kaatopaikalle. Toisen nollansa tehdas sai siirtymällä hiilidioksidivapaaseen tuotantoon lokakuussa 2018. Hankimme höyryvoiman läheiseltä Turku Energian biopolttolaitokselta. Lisätietoa täältä.  

Lisätietoa: Suomen Nestlé, Senior Brand Manager Nea Mertsalmi: 010 3951 483
Article Type