Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nestlé sai tunnustusta työstään ilmastonmuutoksen torjumiseksi – yhtiö on jälleen mukana CDP:n arvostetulla A-listalla

Nestlé on saanut merkittävän tunnustuksen työstään ilmastonmuutoksen torjumiseksi. CDP on jälleen nostanut Nestlén arvostetulle A-listalleen. Sijoitus pohjautuu Nestlén ilmastoraportointiin vuonna 2019.
Nestlé CDP

CDP on kansainvälinen, voittoa tavoittelematon organisaatio. Se ylläpitää maailmanlaajuista raportointijärjestelmää, jonka avulla esimerkiksi yritykset voivat arvioida ympäristövaikutuksiaan. CDP:n vuosittainen A-lista on laajasti tunnettu ja arvostettu vastuullisuuslistaus.

Nestlé sai CDP:ltä tunnustusta työstään päästöjen vähentämiseksi, ilmastoriskin pienentämiseksi ja vähähiilisen talouden kehittämiseksi. CDP arvioi tuhansia yrityksiä, joista vain 179 pääsi vuoden 2019 A-listalle.

”Me Nestléllä olemme erittäin iloisia siitä, että olemme tänäkin vuonna CDP:n A-listalla. Tämä on hieno kunnianosoitus Nestlén vastuullisuustyölle ja toimille, joita olemme tehneet torjuaksemme yhteiskuntamme suurinta uhkaa, ilmastonmuutosta”, sanoo Nestlén operatiivinen johtaja Magdi Batato.

”Päätimme viime vuonna vauhdittaa työtämme ilmastonmuutoksen torjumiseksi ja asetimme tavoitteeksemme nollapäästöt vuoteen 2050 mennessä. Aiomme jatkossakin olla johtava toimija ilmastonmuutoksen torjumisessa, ja haastamme myös kaikki muut toimijat mukaan tähän työhön.”

Nestlén vuoden 2050 nollapäästötavoite on osa yrityksen jatkuvaa työtä päästöjen karsimiseksi arvoketjustaan. Tavoitteen saavuttamiseksi Nestlé muun muassa entisöi viljelymaita ja metsiä, lisää uusiutuvan energian käyttöä ja kehittää ratkaisuja, joilla yhtiö pienentää tuotteidensa hiilijalanjälkeä.

Viime viikolla Nestlé kertoi, että se investoi noin 1,86 miljardia euroa ohjelmaan, jonka päämääränä on vähentää uuden muovin ja lisätä kierrätysmuovin käyttöä pakkauksissa sekä kehittää uusia vastuullisia pakkausratkaisuja.

Lisätietoa Nestlén kansainvälisiltä sivuilta.

Article Type