Nestlé tietää, että huolehdit perheesi ravitsemuksesta. Siksi asiantuntijamme ovat käyttäneet 12 vuotta tuotereseptien arviointiin ja parantamiseen, jolla voimme varmistaa, että aamiaismuromme vastaavat tarpeisiisi mausta tinkimättä.

Tasapainoinen aamiainen auttaa valmistautumaan päivään ja on hyvä varmistaa, että siitä kootaan tasapainoinen kokonaisuus eri viljoista, hedelmistä ja maitotuotteista. Olemme viime vuosien aikana kehittäneet aamiaismurojamme yhä terveellisemmäksi. Vuoden 2015 lopusta alkaen lasten ja teinien suosimissa muroissa on ollut enintään 9 grammaa (noin kaksi teelusikallista) sokeria 30 gramman annosta kohden. Murojemme suolapitoisuus koko maailmassa on vähentynyt 7 000 tonnia vuodesta 2008.

Vuodesta 2003 alkaen olemme lisänneet muroihimme yli 25 miljardia annosta täysjyvää. Lasten suosimissa muroissa on enemmän täysjyvää kuin mitään muuta raaka-ainetta. Saat useimmista Nestlé-aamiaismuroista vähintään 15 % suositellusta kalsiumin päiväsaannista – jo ennen kuin kaadat maitoa sekaan! Lisäksi useimpiin muroihimme on lisätty viittä vitamiinia, rautaa ja kalsiumia, jotta perheesi saa tärkeitä ravinteita heti aamusta. Olemme lisänneet muroihimme myös D-vitamiinia.

Gluten free Corn flakes

Cini Minis

Nesquik

Nestlé Fitness

Lion

Cheerios

Lue lisää Tarinat & ideat -sivuiltamme: