Sort by
Sort by

Nyt mennään!

Tänä kesänä lapset Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa juoksevat, hyppivät, heittävät ja pitävät hauskaa Nestlé for Healthier Kids -yleisurheilukerhoissa.
Nyt mennään!

Kun lapset kasvavat urheillen, he elävät paitsi terveellisempää elämää, ja oppivat myös taitoja ja arvoja, jotka auttavat heitä menestymään elämässä. Siksi Nestlé on tehnyt yhteistyötä kansallisten yleisurheiluliittojen kanssa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa: haluamme tutustuttaa pohjoismaiset lapset monipuolisesti yleisurheiluun inspiroivalla ja leikkisällä tavalla.

Nyt pandemia taantuessa näemme vihdoin lapsia palaamassa urheilukentille ympäri Pohjoismaita.

Suomessa järjestetään Nestlé Yleisurheilukerhoja 20:lla paikkakunnalla elokuusta lokakuuhun. Paikallisen yleisurheiluseuran voimin järjestettyyn kerhoon osallistuva lapsi pääsee harjoittelemaan yleisurheilutaitoja kymmenen kerhokerran ajan. Yhteensä tapahtumia on syksyn aikana lähes kaksisataa. Paikallisen seuran lupaavat nuoret urheilijat toimivat kampanjan lähettiläinä, ja vierailevat kerhoissa innostaen lapsia liikkumaan ja syömään hyvin. Nestlé for Healthier Kids -kampanjan valtakunnallisina lähettiläinä toimivat huippu-urheilijat Oskari Mörö ja Anniina Kortetmaa, jotka vierailevat myös kampanjaan osallistuvissa yleisurheiluseuroissa syksyn aikana.

”Nestlé for Healthier Kids yhdistää kaikki pyrkimyksemme tukea vanhempia ja huoltajia heidän kasvattaessaan terveempiä lapsia. Aktiivisuus on tärkeä osa terveellistä elämäntapaa. Pandemia on vähentänyt nuorten ja vanhempien fyysista aktiivisuutta, ja nyt on aika luoda uudet rutiinit tai löytää uudelleen ne vanhat. Olen erittäin tyytyväinen siitä, että voimme taas koota lapset yhteen ja tarjota heille urheilun iloa,” sanoo Per Frank, Nestlén pohjoismainen ravitsemus-, terveys- ja hyvinvointipäällikkö Per Frank.

Norjassa järjestetään tänä vuonna yli 75 tapahtumaa yhteistyössä norjalaisten yleisurheiluseurojen kanssa. Pandemia on aiheuttanut paljon epävarmuutta ja vaikeuttanut lasten tavoittamista, mutta 2500 norjalaista lasta on jo ilmoittautunut leireille tänä vuonna. Kampanjan lähettiläs Amalie Iuel vieraili kesäkuussa ulkotapahtumassa Ringerikessa, ja piti hauskaa paikallisten lasten kanssa. Iuel edustaa Norjaa Tokion olympialaisissa myöhemmin tänä kesänä.

Ruotsissa Nestlé fo healthier Kids -ohjelma käynnistyy ensimmäistä kertaa tänä vuonna, ja sekä lapset että yleisurheilukerhot ottaneet innoissaan vastaan tämän mahdollisuuden liikkua. Heinäkuussa tapahtuu paljon koko maassa, ja noin 1700 lasta pääsee mukaan noin 20:n erilaisen aktiiviteetin kautta.  Olemme erittäin onnellisia, että myös Ruotsi on mukana kampanjassa tänä vuonna!